Önemlidir.Kan Göndermeden Önce Mutlaka Okuyunuz

Haberler

1-4 Ekim 2009 tarihleri arasında düzenlenen 1.Doğu Akdeniz Bölgesi Uluslararası Sistinozis Konferansı için yurdumuza gelen yabancı konuklar laboratuvarımızı ziyarete geldiler.

Gelenler arasında nefroloji alanındaki genetik çalışmalarıyla yakından tanınan isimler vardı. Bunlar;

Corinne Antignac (Inserm, Paris, Fransa)

Francesco Emma (Bambino Gesu Çocuk Hastanesi, Roma, İtalya)

Craig B. Langman (Amerika Birleşik Devletleri) ve Elena Levtchenko (Belçika)

C.Antignac ve F. Emma aynı zamanda PodoNet konsorsiyumunun üyeleridir. Laboratuvarı ve imkanlarımızı çok beğendiklerini ve çok etkilendiklerini dile getirdiler.

Ayrıca yurtiçinden değişik üniversitelerden de konuklarımız oldu.

Tüm konuklarımızın ortak görüşü laboratuvarın Türkiye'de nefroloji alanındaki genetik çalışmaların öncülüğünü yapacak yeterlilikte ve kalitede olduğu yönündedir. Hepsi tek tek takdirlerini bildirmişlerdir.

Laboratuvarımızı ziyaret eden tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.

Ziyaret resimleri

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Yayınlar
  1. Mele C,Iatropoulos P, Donadelli R, .... Ozaltin F, ...Ibsirlioglu T,.....Benigni A, Remuzzi G, Noris M, PodoNet Consortium. MYO1E Mutations and Childhood Familial Focal Segmental Glomerulosclerosis. N Engl J Med 2011